Finbesök

Mulle och matte har finbesök från Uppsala. Det innebär inte bara fantastiskt trevligt sällskap, det innebär också att matte får chansen att se Mullehästen från sidan. Det är inte varje dag.

Mulle har inte gått nån vidare dressyr sen förra fredagen, då han högaktningsfullt bad hela dressyrkonceptet att dra åt helvete och därmed fick officiell dressyrpaus. Det hade han lyckligtvis kommit över idag, och även om kroppen var lite stel och knölig i början så var han positivt inställd och sprang ungefär i den riktning som ombads. I slutet var de jättefinna och kom till ordentlig ridning. Mycket trevligt att se magmusklerna på sin häst, de finns på rikigt, och massor! Fina Mullehästen! ♥


Comments

Finbesök — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *