Fotvård

Mullehästen har träffat sin nya fotvårdare idag. Han skötte sig exemplariskt, bet ingen i baken, försökte inte ta sig loss i stallgången och lyfte rätt fot i rätt ordning. Bra betyg.

Han firade det hela med att gå ut i hagen och ta av sig en av skorna. Dåligt betyg. Speciellt som det misstänks vara ett antagningskrav till samtliga hovslagarutbildningar att man överhuvudtaget inte vet hur man svarar i en mobiltelefon. Suck, typ.

Det var iallafall fint väder idag. Mullehästen fick gå ut naken och sola sig i värmen. Efter de senaste dagarnas täckesbärande blev han utom sig av förtjusning och var genast tvungen att göra ett episkt statement; No more Mr White Guy.

Bonus; matte är hästledig imorgon, Mulle har barnvakt. Grattis C!


Comments

Fotvård — No Comments

 1. Looking gooood, mr Skäck Guy 😛

  Undrar om alla lippar har så där höga hovar…kan du inte fota underifrån nån gång? Är nyfiken.

  • De är inte så höga egentligen, vi har ju snarare haft problem med låga trakter. Däremot försöker vi korta tån, och framifrån ser ju hoven hög ut. Ska försökta ta bild från sidan vid tillfälle. Underifrån är inte så mycket sport, där är det bara sula!

 2. Jag tror det är precis på grund av sådana här situationer som hovslagare vägrar svara i telefon. Typ inte vara tillgänglig under garantitiden…

 3. Absolut att det är ett antagningskrav.
  Likaså det första lärlingarna får inbankat i skallen.

  Hm, borde ju inte vara så svårt att fota Mulles hovar underifrån, bara att sätta igång kameran INNAN han trampar på mobilen nästa gång!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *