Ridsport

Mullebloggen har blivit omnämnd i senaste numret av Ridsport (nr 15 2010), i en artikel om hästbloggar. Både matte och Mullehäst är omåttligt stolta! Vi kände till att artikeln var på gång, men hade verkligen ingen aning om att Mullebloggen kvalificerades som läsvärd på den nivån. Mycket motiverande för fortsatt bloggande! Tack till snälla Kajsa Ekedahl som skrivit så fint om oss i artikeln, och tack till den som tipsade henne om oss!

För er eventuella nytillkomna läsare som undrar om hela incidenten med vattenhinken, så finns den att läsa här.

Mullehästen har vilat idag, eftersom den samlade träningsvärken från de senaste två dagarna attackerat matte på ett brutalt sätt under natten, och misstanke finns att även odågan är lite mör. Softande i hagen med polarna idag alltså, nya pigga tag imorgon!


Comments

Ridsport — No Comments

  1. jag är omåttligt stolt! Jag nominerade, detta strax efter jag (återigen) läst historien om vattenhinken och skrattat mig tårögd. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *