Working Equitation

Den fjortonde augusti är det WE-tävling i Kungälv. Mullehästen får stanna hemma, men matte kommer att mingla runt och bestämma över folk i egenskap av tävlingsledare och banchef. Jauza.

Kom dit!


Comments

Working Equitation — 10 Comments

 1. Åh vad synd att jag bor 50 mil bort och inte nog med det – även är inbokad på tävling med dottern dagen efter … det hade ju varit toppenskoj att åka och titta på. Har ju dessutom min kära bror boendes i just Kungälv – så inkvarteringen hade ju varit fixad 🙂

  • Det finns flygplan, jag ser inte riktigt problemet? 😉

   Trist, men det kommer fler tävlingar, de flesta är ju i Katrineholm/Stockholmstrakten, lite närmre kanske?

 2. Tycker du “smiter” från eget deltagande 🙂 Själv gör jag ju allt för att få fler deltagare 😉 Hoppas du kan komma till oss på lokal senare i höst, nu har ni ju flyttat närmre Jönköping…

  • Jag skulle ha tävlat distans på lördag, då har Mullehästen 13 dagars startkarens efteråt. Plus att någon måste ju ställa upp som tävlingsledare, och nu passade det att bli jag. Sen blev ju distansen inställd på grund av foten, men det kunde ju ingen veta i april.

   Sen kvarstår problemet med betslingen, hade vårt huvudlag varit godkänt hade vi varit mer intresserade av att vara med, men jag vill inte behöva mecka med bett som odågan inte trivs med bara för att jag ska få tävla. Då hoppar vi hellre en extra Clear Round!

   • Tur för oss som vill tävla att någon vill ställa upp som tävlingsledare :), tack! Tanken i WE kommitte var att betslingen skulle vara i princip fri, jag frågade ex om din betsling o får besked att den ska vara ok! Så snart kanske det blir en ändring i TR så det är lättare för oss att förstå och du kan starta på den betsling du har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *