Frambensrapport

Igår hade frambenet reducerat till frambensformat igen, men med gallan över kotan helt stenhård. Mullehästen fick springa lite i en cirkel runt matte och var ju fortfarande inte direkt halt, men lite påverkad. Det blev tråkig promenad igen, men som underhållningsfaktor hade vi återigen med den lilla borsten som bor i stallet.

Ja, jo men att för alltså…

Idag slapp Mullehästen gå på promenad, i huvudsak för att det regnade i samtliga dimensioner, även uppåt. Frambenet såg dock bättre ut, gallan var kvar, men mjuk. Det är bra.

Grimman satt kvar, dock hade regnet gjort att den nya grimman färgat av sig, så nu är hela Mulleskallen lätt rosa. Oklart vem den poängen tillfaller egentligen. Troligen Mullehästen. Han gillar rosa. Matte har väl egentligen inget emot rosa per se, men tycker väl kanske att det är en smula olämpligt att se ut som att man har stoppat huvudet i en burk med pulvriserade geléhallon. Troligen 1-1 till Mullehästen alltså. Rats.


Comments

Frambensrapport — No Comments

    • Ja, vi väntar ivrigt på rapport om hur det ser ut idag! Förhoppningsvis var det tillfälligt.. senast han blev rosa satt det kvar i fem månader, tills han hade fällt och byggt ny päls…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *