Ava

Idag är den stora dagen då Mullehästen äntligen ska flytta till sin nya lägenhet! Självklart ska vi rapportera allt från flyttandet, men det gör vi imorgon. Idag vill vi tillägna bloggen till den fantastiska fjortisen.

Ava, du har varit en del av Mullehästens liv i nästan fyra år, och för honom blivit lika självklar som matte. Vi har fått följa dig från en spretig tolvåring, via tålamodsprövande fjortis (hrm), till en riktig vuxen människa. Det värsta med hela det här flyttandet är att vi inte kan packa med dig också.

Jag ska inte bli långrandig, det blir bara fånigt, men jag hoppas att du förstår hur mycket du har betytt för oss, och jag hoppas och tror att vi har betytt en del för dig med. Vi kommer båda två att sakna dig massor, och avundas lite den häst och hästägare som får fatt i dig istället. Från det knappt sadelfasta lilla barnet har du vuxit till att bli en jäkligt skicklig ryttare, som sitter kvar på alla ridskolans stolpmongon utan att blinka, och du gör det snyggt. Du är en av få personer jag har kunnat lämna över ansvaret för odågan på, utan att oroa mig det allra minsta.

Tack för allt du hjälpt oss med, lärt mig, lärt Mullehästen och låtit oss lära dig. Jag hoppas du förstår att det finns ingen som du! Vi skulle vilja önska lycka till, men kanske är det bortkastat, eftersom vi vet att du kommer lyckas med allt du företar dig.

Knock’em dead out there!

Kram från Mullehästen & matten

Förresten kommer du alltid att vara en fjortis.


Comments

Ava — 5 Comments

  1. Åh vad gulligt. Jag har också en fjortis som inte länger är en “riktig” fjortis. En fjortis som jag har haft nöjet att ha som fjortis i nästan 4 år och som jag älskar som en dotter … numera är hon själv hästägare men likväl min extradotter och som tur är står hon kvar i samma stall som jag. Fram för fler fjortisar 😉

  2. Hade visst inte läst alla Mulle inlägg ännu för jag hittade just det här. Fantastiskt skrivet, klumpen i halsen sitter där. Hoppas det går bra för fjortisen, hon verkar ha förtjänat ett gott liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *