Originalpjuck

Silverdojan höll väl sådär bra, men den lindrade nog lite iallafall. Idag kom hovis och räddade Mullefötterna och slog på nya fina pjuck med sulor, så nu är han exceptionellt redo att braka runt i skogen igen.

När han sovit klart. Måste bara sova lite först. Naptime.

Han är alltså inte bara flodhäst, han är åsna också. Pretty.

Mulle fick vanliga gråa sulor idag, tiden med blåa fötter är alltså över. För er som undrade; de blåa sulorna kom från Hådéns, men är tydligen lite svåra att få tag på.

Idag har vi dessutom skickat bajs på analys till vidilab. Mullehästen blev väldigt perplex när matte började krafsa i hans bajshögar inne i lägenheten, men ganska så omedelbart erbjöd han sig att hjälpa till. Så vidilab får inte bara bajsprov, de får även lite ömt placerad torv i kartongen, som Mullehästen organiserade dit när matte tittade åt andra hållet i två sekunder. Det är fint att han alltid tänker på andra sådär, och delar med sig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *