Reservpjuck

Mullehästen har ju tappat en sko, vilket är högst traditionsenligt när han går ut på betet. En sko varje år, nästan alltid vänster fram. Likaså i år.

Mullehäst med tappad sko mår finemang i hagen, finemang i stallet och finemang i ridhuset. Men däremellan är det värre. Framför allt mellan hagen och stallet, där är det mycket stora stenar som är aj aj. SÅ vi bestämde oss helt enkelt för att spara på foten lite och bygga en reservdoja.

För vi vet ju att det som inte går att laga med silvertejp är inte värt att laga alls.

Ready to go!

Vi gjorde den igår, hur många tror att den sitter kvar idag..?


Comments

Reservpjuck — No Comments

  1. KVar sitter den nog (silvertejp är ju trots allt silvertejp!) men om jag får gissa efter våra extensiva silvertejpssko-erfarenheter förra året så lär det va hål i han! (I skon alltså, inte i Mullvald)

  2. Kompisen skulle visa sitt treårssto på Strömsholm – gräsbana och regn. Brodda treåring på tävlingsplatsen på strömsholmstävlingarna? Nja – inte jättekul direkt… Lösningen blev brodd innan avfärd kombinerat med tofflor gjorda av massor med bomull och silvertejp + boots och transportskydd.

    • Haha, det är ju en helskön story. Undrar om du inte berättade den nån gång, tycker att jag känner igen det!

      Jag kanske borde testa, har ju funderat på att starta på gräs men vet inte hur jag ska göra med broddandet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *