Stuff!

Inför förestående flytt var matte tvungen att röja bland Mullehästens grejer, because I daresay he had too many. Denna typ av projekt är fullkomligt omöjlig ensam, men matte hade Ylva med sig, som kunde lyfta tunga saker, jaga på tröttmatte och ge den skeptiska blicken varje gång matte tvekade mellan “behålla, sälja, ge bort eller slänga”. Sjukt effektivt. Vi måste ha halverat Mullehästens utrustning på en halv dag.

Såhär såg det ut när vi började (notera den lätt militanta hållningen hos upplänningen, redo för strid mot saker och damm);

När vi var klara hade vi fått till den här högen med saker som Mullehästen fick behålla:

Åt andra hållet fick vi undan så enbart det här var kvar:

Vi var på Ica Maxi och köpte förvaringslådor till garderoben som ska få följa med i flytten. The awesomeness was blinding:

Nu återstår bara att sälja, slänga och ge bort de saker vi inte vill ha kvar. Samt faktiskt flytta det vi vill ha kvar. Vilket kan ta nog så lång tid…

Mullehästens motion idag bestod av att stå fotomodell för den utrustning som ska säljas. Det vill säga få kläder på sig, gå ut på stallplan, stå still och se tjusig ut, gå in i stallet, byta kläder, gå ut igen, se tjusig ut and so on. Han hade ytterst svårt att begripa vad tusan vi höll på med, men ställde upp efter bästa förmåga. He’s a good sport, really.

Är du sugen på att köpa prylar, kolla under till salu-fliken längst upp på sidan!

Och som parantes… vi vet att vi har drivit lite med Mullehästens mage senaste veckorna. Men seriöst, när man provar ett täcke man inte haft sen i vintras, och det ser ut såhär… kan man göra annat än skratta åt eländet?

GLAD MIDSOMMAR!


Comments

Stuff! — No Comments

  1. Jag är ytterst tacksam mot upplänningens ( och mattes ) minimering av Mullesaker. Speciellt då jag kommer delta i bortforslandet av nämnda garderob och saker framöver =) Man får även säga att Mullehästen gör sig jäkligt snygg som fotomodell, nåt för Hööks kanske?

    • Tro mig, jag är också rätt tacksam :mrgreen:

      Han är en Top Model in the making, han är självklart redo om Hööks börjar satsa på plus size models. Det är trots allt modernt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *