Andas

Torsdagar är bra, då får man komma hem och sniffa på sin Mullehäst igen. Han hade redan varit ute och skojat i skogen med fjortisen, men matte kunde inte låta bli att åka runt lite barbacka i paddocken, bara för att få åka runt lite. Vi var ute i typ en halvtimme, av det var det väl effektiv ridning i cirka tre minuter och fyrtiofem sekunder. Resten skrittade vi runt eller stod still och pratade med trevliga människor i kvällssolen. Men de ~fyra minuterna var han jättefin, hade vi haft ork och engagemang hade det blivit ett bra ridpass!

(Det är såna här bilder som gör att man förstår vad fyraåriga barn ritar)

Efter lilla ridturen ställde vi oss och kliade en lång stund. Därefter tjatade Mulle till sig en stunds extra bete, trots att han redan betat med fjortisen på eftermiddagen. Matte har verkligen ingen disciplin på djuret. Men det är ju så mysigt, tyckte han!

Det absolut konstigaste idag är att matte inte har kopiös träningsvärk efter gårdagens studiebesök. Ni som vet, betyder det att jag inte tog i tillräckligt?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *