Vila…

Vare sig Mulle tycker det eller ej, så är vilodagar en viktig del av träningen. Han fick således stå idag, dels för att han gick hårt igår, och dels för att matte hade annat för sig (typ fira födelsedag, hurra för mig).

Eftersom det var arton grader varmt ute och har varit plusgrader hela natten så får Mulle (och hans ömtåliga ända) premiärsova naken inatt. Skönt med torv direkt i pälsen!

Enklaste vinkeln att komma åt maten i nätet är nog såhär…

…eller såhär…

*nom nom*

I ett anfall av frktansvärd ondskefullhet har matte råkat göra hål i pälsen på Mulledjuret med sporren. Skräck och skandal, det är få saker vi ogillar så mycket som folk som sporrar hål på hästen. Nu är det dock inte hål i hästen, inte ens nästan, men ändå. Ve, fasa och panik. Den enda trösten vi har är att det bara är på ena sidan, och dessutom inte den sidan där skänkel mest behövs, utan den sidan där man behöver hacka lite med skänkeln för att kunna stänga grinden eller gå över sidepassen. Dessutom är det en fällande, vit häst.

Men ändå.

Imorgon är det matte som åker och köper juniorsporrar eller nåt.


Comments

Vila… — No Comments

 1. Heja!

  Va snäll me mullehästen nu så vi får fortsätta att läsa om era bravader och..
  jag måste bara få säga grattis oxå!

  Kram från Lilleman o mig.

 2. Grattis till matte i efterskott.

  Jag har också ett mycket fult märke på min hästs ena sida (fattar inte HUR jag rider) … men det är från hälen då jag inte använder sporrar. Det syns liiite mindre nu när jag klippt honom men fortfarande så otroligt fult. Jag måste lära mig rida! 🙂

  • Jaa, lära sig rida vore kul! Skönt att höra at andra har samma problem iaf.. Jag fattar inte HUR han kan ha fått det på vänstersidan, det MÅSTE vara WE-träningen (grinden och sidepassen).

   • Öh, nog ser min ikon sorgsnare ut än tidigare, men jag gillar den nog ändå bättre.
    Förresten varför är det alltid min ikon som ser knäppast ut? Det finns ingen möjlighet att få en som ser vettig ut? Jag kan bifoga ett foto om det är nödvändigt…

   • Jag misstänker att din ska föreställa skräckslagen?

    Jag vet faktiskt inte hur de genereras, du verkar onekligen ha otur 😉
    Om du blir medlem i WordPress kan du ladda upp en egen tror jag, jag fick ju dit en Mullehäst på min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *