Fjortorsdag

Idag var matte hästledig, eftersom vi utökat fjortisdagarna till att innefatta även fjortorsdagar. Fick dock en liten dos häst ändå. Under retrieverns kvällspromenad mötte vi en travande brun förmåga med sadeln hängande under magen och stora näsborrar. Gick dessvärre inte att fånga, han tyckte tydligen att retrievern var farlig. Istället sprang matte och retriever upp till stallet för att se om något behövde hjälpas till med, men då var ryttaren funnen och hästen verkade okej, så vi nöjde oss med att klia Mullehästen bakom öronen och knata hem igen.

Dagens bild blir således en retriever istället. I vitsippsknoppar.

Imorgon tänker vi att det är läge att rida dressyr igen. Det är skamligt länge sen sist (igen).


Comments

Fjortorsdag — No Comments

  1. Åhhh vad lyxigt långt våren har kommit hos er! Här uppe i “norden” har vi inga vitsippor än …
    läääängtar. Men idag skiner solen igen i alla fall – det var INTE kul igår och i förrgår med snö och 1 plusgrader inte.
    Ha en underbar dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *