Vi ställer in

I våra planer hade vi en distansritt den 17 april, Sämsholmsritten där vi skulle rida 4 mil.

På grund av ett gäng olika orsaker har vi nu valt att ställa in. Dels har vi inget sällskap med oss, då Raggsockan fått ont i en fot och han och Linda måste stanna hemma. Utöver det har Mulles vinterträning hämmats av stukad rumpa och skrubbat knä (ok, knät kanske inte räknas, men ändå), plus att hela världen varit täckt av is. Det är idag två veckor och tre dagar kvar till tävlingen, och hittills i år har Mulle galopperat utomhus en (1) gång. Utöver det är han alltid som mest ansträngd i luftrören på våren. Vi känner helt enkelt inte för att ta risken.

Istället tänkte vi hitta en trevlig Clear Round att åka på den helgen. Någon som har något roligt tips?

Distansmässigt satsar vi istället på 50 km på Hökensåsritten den 8 maj. Leve det!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *