Has an ouch

Tiiiidigt imorse var matte i stallet och sprang med Mullehästen. Han hade ett aj i ena knät, dock inte det högra som vi trodde, utan det vänstra. Eller aj och aj, han är inte halt eller ens markerar, det är mer att han ser lite stel ut. Ungefär så som man känner sig när man ramlat på knät och fått ett blåmärke.

Så han slapp sin planerade hårdträningsdag med både hoppning och uteritt, och får istället slappa i hagen hela dagen och därefter skritta ut i solskenet med fjortisen i eftermiddag. Imorgon tar vi en sväng med tömkörning så matte kan se från sidan hur det ser ut. Verkar han ok då kör vi på som vanligt, är han inte ok får vi stryka fredagens övningar och ta påsklov. Tävla och träna är kul, men inget är viktigare än att Mullehästen mår bra!

(Visst är han söt? Va? Va?)


Comments

Has an ouch — 6 Comments

  1. Han är söt som en karamell! Mina röster blev Buke o WE. Hoppas att det inte är nåt med Mulles söta knä.
    Kram, Kryddan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *