Tappert

Idag hade vi planerat att gå ut, eftersom mullehäst i ridhus generellt sett bara fungerar i max tre dagar i sträck. Efter en veckas strålande vårväder vaknade vi till hällande ösväder. Men skam den som ger sig, vi gav oss ut ändå och när vi kom så långt som till uppsittning så var det uppehåll.

Nästan en timme skrittade vi runt i omgivningarna, riktigt mysigt att höra hovklapper utan gnisslet från brodd och dessutom slippa bekymra sig för att halka. Vi gick på upptäcktsfärd på en väg som matte inte ridit på många år och som Mulle aldrig gått förut. Spännande, tyckte Mullehästen, som till och med vågade gå först tio meter. Sen blev han rädd för en sten, vilket i sin tur ledde till att bockponnyns matte satt löst. Inte helt klart hur det gick till, men alla inblandade satt kvar. Good enough.


Comments

Tappert — No Comments

  1. När din ädle springare blev rädd för en sten så hoppade han ju in i oss, så att lego blev förnärmad och försökte putta iväg honom. Därav min nästan-avåkning…

  2. Det är lite fusk att rida med täcke. Det blir inte lika hårigt i rumpan då! Våren vågar inte komma om inte alla ryttare går runt med “reindeer”-häckar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *