Vilodag II

Nä, det blir inget fantastiskt inspirerande blogginlägg idag heller. Vädrets makter har bestämt sig för att göra halkbana med styltvarning över hela naturen (detta trots att odågan har helsulor), och eftersom ridhustaket fortfarande inte är skottat så får Mullehästen tillbringa dagen med att vila sig i form. Matte la istället sin energi på att få ihjäl en halvt genomfrusen torvbal (det gick dåligt) samt klia odågan i öronen när han stod i hagen och lapade sol.

Övrig energi lägger vi på att åka in till mässan och köpa prylar till Mulle som han vill ha men inte behöver, samt prylar som han behöver men inte vill ha. Det är väl ändå det som mässor går ut på? Eller?


Comments

Vilodag II — No Comments

  1. Det brukar bli så för mig på mässor. När jag gick runt på mässan på Globen när jag var där senast så kliade det i fingrarna att köpa billiga grimskaft fast jag inte haft häst på typ åtta år. 😛

    • Jag var nästan duktig och höll mig i skinnet! Det enda jag köpt hittills som jag inte planerat är ett extra nosludd, och egentligen, vem behöver inte ett extra nosludd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *