Whoopsie

Eftersom matte fick nog av snön igår blev det ridhuset och tömkörning idag (efter hela proceduren med värmning-massage). Vi körde ett lugnt pass i skritt och trav som gick ut på att Mullehästen skulle sänka formen och jobba på genom kroppen. Det tyckte inte Mullehästen. Han tyckte han skulle balanstrava med huvudet i vädret. Efter en stund lugnade han ner sig och gick riktigt fint. Vi avslutade med lite löslongering i trav för att matte ville se hur Mullehästen rörde sig. Han sprang jättefint! Så fint att matte tog upp mobilen för att filma och visa bloggen hur tjusigt Mullehästen kan trava.

Vi tror att bildtexten vi söker är “Whoopsie, wasn’t I allowed to?”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BrDRGpB7k-o]

Mullehästen har nu strikt straffkommendering fastsatt i lina eller grimskaft innan han stukar arslet igen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *