Hoppehäst

Idag var Mullehästen lite gladare, även om han inledde träningen lång som ett ösregn och tvingade fjortisen att driva så hon fick en intressant vinröd nyans i ansiktet. När han fått hoppa några språng piggnade han till lyckligtvis och tyckte att det var skojigt.

Det finns dock fortfarande ett visst motstånd i Mullehästen som matte inte är helt positiv till, men eftersom han ändå såg såpass glad ut så ger vi honom en vecka till. Kanske är det kylan som stör? Idag hade vi sjutton minusgrader på eftermiddagen, det är jättemånga för en liten Mullehäst.

Den Fantastiska Fjortisen får högsta poäng för insatsen att ratta runt odågan utan några större katastrofer. De var jätteduktiga!

Ja, vi vet. Återigen suddiga bilder i mörkt ridhus. Men det är tyvärr bara det vi kan erbjuda såhär års.


Comments

Hoppehäst — 4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *