Mullehästens nyårsfest

I tisdags fick Mulle löshoppning i hemläxa av Johanna, och vilken dag passar bättre för en sån fest än självaste nyårsafton? En hel del sprall och kryll fick äntligen chansen att komma ut (man kan säga såhär; Mulle for omkring, bjöd på underhållning, hade skitroligt, tappade balansen, höll på för länge utan att sluta i tid, egentligen precis som vilken nyårsfest som helst). Vi låter helt enkelt bilderna tala för sig själva.

Den svartvita bockponnyn var också med på nyårsfesten. Även hon uppskattade det hela!

GOTT NYTT ÅR!


Comments

Mullehästens nyårsfest — 9 Comments

  1. Bara att konstatera, hopptekniken är bättre än när ni startade även om inte jag ser alla hindren 😉 Gott nytt år till pigg Mullehäst ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *