Liten kommenteringsskola

Eftersom matte kan se hur många som läser bloggen varje dag (många, mycket roligt!), så tycker vi att det är på plats att ge en liten kommentatorsskola, eftersom ca 95% av er faktiskt aldrig kommenterar.

En kommentar är ett litet svar på ett specifikt inlägg i bloggen. Hittar du ett inlägg som du är sugen på att kommentera, så gör som följer:
* Längst ner i högra hörnet på varje inlägg står det antingen “Kommentera” eller “X kommentarer”. Klicka där.
* Du får nu upp en liten ruta längst ner i inlägget där du får fylla i namn, mailadress och hemsida. Namn är alltid trevligt, mailadress är ett måste men hemsida är helt valfritt. Mailadressen är helt anonym, det är endast jag som kan se den!
* Första gången du lämnar en kommentar måste jag godkänna att du får kommentera i bloggen (vilket jag självklart gör). Det är ett spamfilter för att Mulle ska slippa erbjudanden om Viagra och bröstförstoring. Han gillar inte sånt.
* Du kan nu se din kommentar, och med största sannolikhet får du svar från mig och Mullehästen!

Det är kommentarerna, dvs responsen, som gör det roligt att blogga!


Comments

Liten kommenteringsskola — 4 Comments

  1. Oj måste skriva kommentarer. Du verkar hota att sluta blogga annars!! Jag är en läsare som aldrig kommenterar. Men jag börjar bli beroende av din blogg. Den är skitkul!!!!!!!! Jag har själv en liten vit fluffig lipizzaner därför blir det extra kul. Fortsätt blogga är du snäll O)

  2. Tack så mycket! =)

    Jag tänker inte sluta blogga, men ju fler som kommenterar, desto mer bloggar jag!

    Vilken pizzahäst har du? Någon vi känner? =)

  3. Oooops nu har jag varit tjuvläsare länge nog och jag håller med dig om att det är responsen som lite av det gör bloggandet!
    Jättekul att läsa om Mullehästens bravader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *