Januari 2009

Januari var faktiskt ingen vidare rolig månad. Den vrickade foten ville inte bli bra så Mulle fick åka till doktorn och få spruta i den (en grads hälta vid böjprov). Envis var den där graden också, för på återbesöket tre veckor senare var hälften kvar och foten fick ytterligare en spruta för att bli bra. Hela januari var således konvalecens. Såhär tyckte Mulle om konvalecensen:

Ännu tristare blev januari när Mulles bästa kompis, a.k.a. den Orangea Hopphästen, flyttade ifrån oss. Istället flyttade det in en tjejhäst i lägenheten bredvid Mulle (som under året blivit fyra olika tjejhästar). Som vi alla vet är Mulle inte helt kompatibel med tjejhästar och var således inte det minsta nöjd med det nya arrangemanget.

Han saknade sin bästis!

Månaden avslutades med att Mulle lyckades hiva av matte (i skritt på lång tygel) med dunder och brak inne i ridhuset. Dock var det ingen av oss som slog sig, tur var väl det!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *