Dan före dan

Imorgon är det Clear Round. Eftersom det gick så fantastiskt strålande senast (inte) så är mattes tävlingsnerver en aning utanpå. Detta leder naturligtvis omedelbart till att även Mulle blir nervös. Speciellt som vi ägnade dagen åt att tvätta utvalda kroppsdelar (ben, svans, man) istället för att rida. Det bådar aldrig gott i Mulles värld. Han är mycket skeptisk.

Enligt en mycket märklig uträkning startar vi runt kvart i tolv imorgon, men verkligheten kommer nog vara så att vi snarare startar vid typ elva.

Vi anhåller om hållna tummar. Rapport kommer snarast möjligt efter mattes hemkomst. Med reservation för att denna hemkomst kan ske via eventuell vårdinrättning, så lita inte på att det blir alltför tidigt på dagen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *