Tvivelaktig tömkörning

Igår hade Mullebloggen ledigt när Mulle var ute i skogen med fjortisen. Vi kan rapportera att han var pigg, glad och stark. Av erfarenhet vet matte ungefär hur detta ser ut i verkligheten, men blundar glatt och fortsätter riskera livet på både häst och fjortis varje tisdag.

Idag har vi, due to svinpestförkylning, låtit matte hålla sig på marken och Mulle fick därför springa runt iklädd sina älskade snören. Mulle negativ. Han höll sig dock på alla fyra idag, även om det var lite tvärkasthoppning med raka ben mellan varven. Stel och bråkig Mullehäst övergick efter en stund i lång, låg mjuk Mullehäst. Bra där.

Exklusivt för mullebloggens läsare, en kanondålig bild där Mulle har knäckt av nacken och går med sänkt rygg. Han har fin frisyr iallafall!
Bild009

Att jämföra med en inte heller särskilt bra bild, men en aningen mer kommunicerbar Mullehäst med en liten halsmuskel in action och där ryggen inte är absolut lägsta punkt

Bild010

Samtliga klagomål på avsaknad av svans bemöts förebyggande med en uppmaning att försöka hålla ordning på tömmar, spö, trasslig häst och ta kort samtidigt. Inte så lätt som man tror.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *