Hopp å skutt

Idag stod det hoppning på schemat. Matte skämdes lite lätt över att tvinga Mullehästen jobba så hårt efter det tuffa träningspasset igår, men det visade sig vara helt i onödan. Efter en något sömnig framskrittning vaknade Mullehästen till (jauza, bommar!) och strutsade fram, totalt oförmögen att skritta. Vi hade ett litet räcke och en oxer, båda på varsin diagonal från samma håll, så det blev fasligt mycket transportsträcka (ok, inte helt genomtänkt). Mulle hade dock sjukt roligt och rullade på som attan, även om nio av tio taxeringar blev totalt åt helvete så rev han bara en gång och hade inte en tanke på att stanna.

Vi konstaterade dock att med oxern på 85 cm blev det rätt tungt för Mullehästen, så vi bestämde oss för att stå fast vid att hoppa 60 och 70 cm nästa helg. Bättre att ha roligt än att ta ut sig i onödan. Vi kommer nog till det också, tids nog.

Mullehopp

[Foto: Ella W]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *