Mysmulle

Idag har vi haft mysdag. Vi skrittade ut med svartvita bockponnyn och hennes matte i sol och blåst. Mulle skötte sig fint (vi anser silverfärgade tags i gatan vara undantaget som bekräftar regeln), men vi verkar ha någon sorts koffeineffekt på den vanligtvis fogliga bockponnyn som drabbas av akut damp när Mullehästen är med och måste takta i parti och minut.

Här har Mulle fått syn på en silverfärgad tag på gatan och måste fundera lite om det är värt att smyga förbi den eller om vi ska försöka springa hem till stallet. (Vi smög förbi, och tur hade vi, för den attackerade inte!)

Mulletag

Efter ridturen hittade vi en fladdrande presenning på stallplan. Mulle var återigen tvungen att fundera ut om den var farlig eller bara konstig. (Vi kom fram till att den antagligen äter små vita hästar, men eftersom bockponnyn vågade nosa på den så var ju Mulle också tvungen, man kan ju inte bli slagen av en tjej.)

Mullepresenning

Efter ridningen hade vi en lång stund med borst och mycket kli i öronen (bästa stället). Mulle fick också en ny foderstat som han kommer bli mycket nöjd över, stor löneförhöjning. Men det märker han inte förrän imorgon. Då är det också första dagen i vinterhagen och Mulle får säga hejdå till alla sina kompisar för den här säsongen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *