Sista soldagen?

Idag har det varit superfint väder och Mulle och matte tog en skrittur i naturen med den svartvita bockponnyn och dess matte. Den svartvita levde upp till sitt namn, bockade inte, men tyckte det var roligt att springa iväg lite oförhappandes emellanåt.

Mulle hittade något oerhört obehagligt, nämligen klotter på gatan. Lite klotter kan man ju leva med, men detta klotter var med SILVERFÄRG *panik*. Som glittrade!
Troligen har Mulle hört om enhörningsblod från Harry Potter-böckerna och trodde att någon typ av monster var ute efter enhörningar. Monster kan lätt ta fel, Mulle är ju ganska lik en enhörning.

Mulle har för övrigt en verkligen fascinerande förmåga att skita ner sig ibland. Med den nybyggda fina vinterpälsen och lerpöl i kombination var Mulle mer grå än vit. Det måste vara en underbar tillvaro, att kunna lösa alla sina problem genom att rulla i lera. Kanske fungerar för mattar också…?

DSC00208

(jag vet, jag behöver en ny kamera)


Comments

Sista soldagen? — No Comments

  1. Jag kan upplysa om att den svartvita saken uppförde sig likadant idag… Kanske blir det så att vi får ta bort de hela två deciliterna havre igen? 😛

  2. Maja; Det är en ful smiley som räcker ut tungan. Jag rekommenderar =P
    Dessutom är två deciliter havre massor när man är en så liiiten häst. Då blir det sprattel =P

    Ylva, jag tror att fjortisen kan bistå med det, hon har faktiskt rullat i leran när den var som värst. Om inte annat förlängde hon livet på hälften av klubbens medlemmar som fortfarande garvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *