Men vem som helst kan ju bli lite snuvig…

Nu har Drullehästen fått feber. Föga oväntat då det är virus i stallet och Mulle prenumererar på allt som kan ge honom lite ledigt. Som straff fick han gå med matte och hunden på promenad. Vi vet ju alla vad Mulle tycker om promenader.

Febern är bara nån enstaka grad, dock, så han är med största sannolikhet inte döende på något vis. Han får således gå ut som vanligt.

Hittills i år har Mulle lyckats med följande åkommor:
Vi inledde året med en vrickad framfot och konvalescens som sträckte sig över nyåret en bit in i januari. I februari/mars hade han eksem på magen. I april hade vi ett hostvirus. I maj en spark på bakbenet. Nu i sommar har vi avverkat lokal halskvarka (streptokockinfektion), misstänkt fång, misstänkt borrelia/erlichia, misstänkt allergi, trebent hälta som gick över på två veckor, sårskador på hasorna och nu har vi återigen virus. Och jo, förresten, han har eksem igen. Under magen.

Tur att han iallafall är söt ibland.

DSC00504

 

Idag säger vi hejdå till Leonardi som åker till de evigt gröna ängarna. En fin kompis och mysig individ som vi kommer att sakna mycket!


Comments

Men vem som helst kan ju bli lite snuvig… — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *