Nya metoder…

Idag var gallorna mindre på morgonen. Känner ingen puls, men han är en smula varmare i vänster bakhov än i övriga. Detta skulle dock kunna relateras till strålrötan från helvetet, som vi äntligen trodde att vi fått bort från nyss nämnda fot. Men nejdå.

Ändå måste Mulle då hitta på en ny metod att oroa matte; han vattenstrejkar. Sen kollen igår kväll vid 21 fram till morgonmaten halv sju har Mulle inte druckit en milliliter. Dessutom med en kombination av djupströbädd och gråsparvar så är det omöjligt att se om han bajsar som han ska. Matte blir kolikorolig. Magen låter som den ska dock. Släpade ut Mullen på kort promenad på stallplan för att se om han hellre ville bajsa ute. Det ville han inte. Han inspekterade gruset istället.

Jäj, utomhus!
DSC00394

“Näj! Jag vill INTE gå hem till lägenheten igen!”
DSC00396

Mullehästar kan konsten att växa fast. När vi skulle gå tillbaka till stallet strulade han mer än han gör med transporten sina dåliga dagar.

Han fick lite extra av sin lyxbetfor med 2 liter vatten, så han fick i sig nåt vatten alls. Då dög det minsann! Dessutom fäller han, nåt så in i… Vad håller Mullen på med egentligen? Matte fick gnugga päls i en halvtimme innan det började avta.
Matte somnade dessutom i stallgången en stund i någon sorts försök att hålla Mullen sällskap. Vi tror att han uppskattade det.

Förresten, om man ser på den nedersta av de två bilderna ovan, ser ni vad han har blivit smal?!?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *