Mhm

Matte försöker lära sig att blogga från mobilen. Det går dåligt. Det är antagligen Telias fel. Därför blir det här inlägget bildlöst.

Nog om det.

I måndags red vi ut i naturen med fjortisen som bihang på något slags giraff. Det gick bra, Mulle fick rusa upp för en backe, vilket han blev oerhört lycklig över. Dock har han förjävla kass kondis, men vad kan man förvänta sig efter så lång vila?

Igår red vi i paddocken. Det gick desto sämre. Mattes långt gångna misstanke om att Mulle har nåt sorts strul med tassarna blir bara mer och mer uppenbart. Jävla skit, säger vi om det. Hovis kommer idag och klämmer lite på dem, hittar han inget blir det en ny utflykt till dyra faciliteter. Nåt är skumt. Vi gillar inte skumt.

Idag blir det tusenmilaservice med nya skor, vaccination och eventuellt bad, om fjortisen har tid att hjälpa oss (tiden när Mulle och matte klarade sånt själva är förbi, efter antalet sprängda grimmor senast). Har fjortisen inte tid så får det bli i helgen eller nåt.

Håll tumme för tassarna!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *