Omröstning!

Mullehästen ser förjävlig ut i håret. Han har inte direkt toppkvalitet på frisyren ens innan han delar hage med nio glada pojkar som gillar att flossa med Mulleman. Och matte som trodde att sånt flyttade ihop med den orangea hopphästen. Pust.

Hursomhelst, nu funderar vi på hur vi ska göra med manen. Mullehästar som sort ska ju ha lång, böljande man. Mulles är för tillfället tunn, stripig och tuggad. Vi har en misstanke om att den kan hämta sig något med ett grundligt bad (och alla vet vi ju att Mulle älskar att bada). Funderingen kvarstår dock. Ska vi klippa manen i halvblodsfrisyr och ge den en ny chans att växa ut? Nackdelen med detta är att Mullen antagligen kommer se ut som en ovårdad drasut när den är halvlång. Men är det bättre eller sämre än att se ut som en halvidiot vars matte klamrar sig fast vid några ynkliga strån?

Nu, Mullefans, ställer jag frågan till er… Vad tycker ni ska hända med Mulles frisyr inför hösten? Rösta nedan och kommentera genom att klicka på “kommentarer” sist i inlägget. Ursäkta dålig bild, men det var den enda vi hittade någotsånär från sidan.

DSC00359 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *