Mullerapport

Häromdagen tömkörde vi. Det gick faktiskt ganska mycket åt fanders, Mullen sköt ut högerbogen och genade, men blev jagad i sidvärts och fick nog sträcka på en och annan muskel han inte planerat att använda just den dagen.

Idag har Mulle och matte faktiskt lyckats lösa ett problem. Helt magnifikt. Genast uppstod naturligtvis fyrtiotalet andra problem, men en sak i taget. Vi har hittat högerbogen! (Den var, märkligt nog, till höger). Vi hittade även någon typ av tretaktig högergalopp. En liten glimt av en seriös, igångsatt Mullehäst som inte ser ut som en seriefigur. Han var tillochmed känslig för skänkeln ibland, halleluja. Sen gick det naturligtvis åt helsicke igen, men man ska inte ha för höga krav.

Mulle fick löneförhöjning idag. När man utför mer arbete och det ställs högre krav så förtjänar man faktiskt att få äta som en riktig karl.

DSC00324


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *