Nu kör vi igen

En ambition att ta upp lite seriös ridning kvävdes snabbt av faktum att högsommaren slagit till och det är sju miljader grader varmt. Istället fick vi en härlig tur i naturen med svartvit bockponny+matte.

När man sitter inomhus hela dagarna finns det inget som ger mer själafrid än en kväll som denna.

DSC00313

Mulle var visserligen mest intresserad av att äta vass, och matte som satt med uppvikta byxor och gympadojor var mer än lovligt nära att åka i vattnet titt som tätt. Hud mot sommarpäls blir halt!

Vi funderar på en Clear Round nästa torsdag. Dock finns viss risk att Mulle med sitt nuvarande omfång bryter benen av sig om han hoppar något högre än tolv centimeter. Vi ska hoppa lite i helgen och känna oss för. Pigg är han, trots zeppelinarformen!


Comments

Nu kör vi igen — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *