Mulle Showstjärna!

Idag har Mulle och fjortisen varit med på show på Hästens Dag!

Det första numret de var med i var kadriljen. Melodifestivaltema, Mulle och fjortis utgjorde ena halvan av EMD. Jag säger halva, eftersom den andra halvan utgjordes av motsvarande ekipage fast med en hyfsatmördad docka hängande på ryggen på ryttaren. Antingen har Danny Saucedo blivit mördad eller så var det brist på ståltråd i rekvisitan.

Mulle och fjortisen agerade Erik Segerstedt. Visst är de fina?

Gårdsplan1

Kadrilj1

(Det blir dåliga bilder i ridhuset, tyvärr)

Därefter var det dags för Mullehästen att transformeras till General Mullo, i full kostym, och ge sig in i tornerspelsvärlden. Det var Mulles första tornerspel/gymkhanatävling, och vi är sjukt stolta, trots att han fick ta en förlust med 3-2. Han tyckte det var sjukt roligt, speciellt när han vände bort från läktaren och hela publiken satte igång att applådera och jubla. All cred till fjortisen som satt kvar i tempot Mulle fick upp! Tyvärr blir bilder i ridhuset som sagt usla så jag filmade mest därinne. Filmsnuttar på bloggen inom kort (typ imorgon).

Efter tornerspelet fick Mullo rasa av sig lite ute i paddocken där matte kunde ta vettiga kort.

Tornerspel1

Tornerspel2

Tornerspel3

Återigen cred till fjortisen som satt kvar!

Filmsnuttar imorgon, som sagt. Jag har en ännu sötare bild på dem, men eftersom fjortisen började skrika i panik när jag visade den så var jag snäll nog att inte lägga upp den här. Det är tydligen inte coolt att vara söt när man är femton 😉


Comments

Mulle Showstjärna! — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *