Det tar sig

Jo, det är nog en bättre vecka det här. Såret är i princip bara ett litet streck, men vi har bandage på ett tag till med tanke på flugor och annat snusk. Mulle är helt ohalt, han var ute och skojade i skogen med fjortisen i tisdags och i paddocken med matte igår. Mjuk och fin och väldigt positiv!

Idag ska vi träna igen, med inlindat bakben, men det ska nog gå bra. Blir det för trassligt får vi väl skritta, det borde vi ändå göra oftare. Just nu funderar vi mest på vad vi ska göra åt att det blåser storm…

Funny story; i söndags när matte kvällskollade lilla benet och vi stod och hängde på stallplan dök det upp en mystisk liten gubbe som kastade sig runt halsen på Mullehästen. Det visade sig vara en tidigare stallchef som jobbat på anläggningen för många herrans år sen, och han var överlycklig över att se en häst igen. Han klappade kliade och gullade och Mulle snöt sig artigt i hans fina kavaj.

Bild från förra veckan när vi tränade, då när det gick så himla dåligt. Men fin bild, härligt ljus.
Idag ska det gå bra!

Mullegalopp

[foto: Nellie B]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *