Bättre vecka

Veckan började med solsken!
Mulles ben var sanslöst fint imorse, ingen svullnad, ingen hälta, ingenting! Men det är fortfarande morr, spark och AJ när man petar på det så att byta bandaget är fortfarande ett mindre företag! Man ser något som jag antar är tåsträckarsenan i såret, så att det akn vara så fint som det är.. det är ett mysterium!

Efter morgontitten fick Mulle gå ut i hagen och rulla sig. Det är det han gör nuförtiden. Han har utvecklat en hel morgonprocedur som går ut på att lämna så lite vita fält som man bara kan. Tur att han får mer och mer sommarpäls så det går att få bort eländet.

Vid lunch hade vi bentitt igen, fast med bandaget på. Fortfarande fint, så vi tog en promenad.

“Åh, schysst, promenad. Igen. Jippie….”
DSC00251

Men när vi fick syn på FÅREN, då blev allt genast spännande! de små lammen kom springande och bräkte åt Mulle, han glodde och höll på att vrida nacken ur led när vi gick förbi.

DSC00252

Efter promenaden fick Mulle gå i gräshagen en stund, alldeles ensam. Det gick bra så länge matte var kvar i hagen, men så fort matte gick utanför staketet för att plocka gräs (vi snackar 30 cm från hagen) började Mullen springa runt och skrika, för han var ju SJÄLV, gubevars (det är han ju aldrig i hagen annars). Vi kompromissade, en stund fick han springa där och yla för sig själv medan matte plockade gräs, och en stund fick matte stå och vara uttråkad i hagen så Mulle kunde beta…

DSC00254

..och såklart rulla. Ska vi döpa om honom till Rulle tro?

DSC00258

Fråga inte ens om positionen, jag vet inte vad han höll på med där ett tag.

När Mulle kom tillbaka till sin lägenhet tror jag dock att han förlät mig för att jag lämnat honom i hagen i flera minuter… eller vad tror ni?

DSC00260


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *