Verkligen en dålig vecka

Någon som vet hur man avslutar årets värsta vecka?

DSC00247

En välriktad spark från en tjejhäst i gräshagen och Mulle är plötsligt ynklig och trebent. Det gör tydligen gräsligt ont, man får absolut inte peta. Vi har tvättat rent och lagt på penicillinsalva och bandage, för detta lilla projekt behövdes fyra personer (en vid nosen, en i frambenet och två på det ajiga bakbenet som han ändå lyckades vifta med en del, trots upplyft framben på samma sida).

Sparken lämnade ett 7-8 cm långt sår längs med skenbenet, ganska mitt fram, lite åt insidan. Verkar inte jättedjupt, men man ser nåt vitt i såret O.o Liiiite orolig för tåsträckaren…

Stackars Mulledrulle! Matte har varit och klappat igen nu på kvällen, då ville han fortfarande inte sätta ner benet. Han går ganska bra på det, även om det ser obekvämt ut, men så fort man stannar lyfter han upp benet och ser ynklig ut. Det blir morgonbesök tidigt imorgon, är han lika risig då så får vi åka till sjukhuset så får de titta.

Håll tumme!


Comments

Verkligen en dålig vecka — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *