Hoppemulle med hattifnattsjuka

I torsdags red vi hopplektion för Åsa. Mycket svettigt och mycket nyttigt! Vi övade på svängar genom att hoppa på nån typ av åttvolt med ett tredje hinder på medellinjen. Sammanfattningsvis kan vi säga att Mullehästen var fantastisk över hinder. Däremot mellan hindren… Mulle fattar inte poängen med att springa civiliserat i en cirkel när det finns massa skojiga hinder precis bredvid. Galoppen förvandlades till någon typ av cirkusgångart och vi fick sliiiita för att få till den. Men till slut gick det, och Åsa gav oss stjärna i boken!

Dessutom har vi anmält oss till en klubbtävling den 12 april. Oklart var för typ av tävling dock, eftersom de som skrev proppen glömt att skriva bedömning, men vi tänkte att det kan bli kul oavsett. Vi ska hoppa 60 & 70 cm.

Sen har vi hittat en Clear Round på Mulles födelsedag den 29e april. Är inte det ett tecken?

 

p6153742(Bild: Maria S, 2008-06-15)


Comments

Hoppemulle med hattifnattsjuka — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *