Funderingar

Funderingar i Mullelägret:

1) Vi funderar på en Clear Round den 26e mars. Vad tror vi om detta? Vi har inte hoppat en hel bana sen i somras. Kan bli intressant. Vi ska hoppa nåt språng på tisdag och kolla läget.

2) Vi funderar på en distans 20 km pp-klass den 4 april. Kanske har vi hittat potentiellt sällskap också. Är det någon därute som vet om man kan gå i god för vuxna som saknar grönt kort? Det funkar ju för fjortisar menar jag.

3) Vi funderade på en CR MsvB:1 den 22 mars. Sen lade vi ner det, när vi idag inte lyckades trava på en volt. Det får vara måtta.

4) Vi funderar på Bollebygds utställning i maj. Varför finns det ingen propp än?

5) Vi funderar på Rådas utställning den 17 maj. Varför ska vi ställa igen för samma domare? Å andra sidan är det på behändigt avstånd (ca 50 m ner till paddocken). Om inte annat kan det vara kul att knipa en BIR till.

6) Vi funderar på vart fan man hittar ljusbruna stigläder? Om man inte vill lägga 900 spänn på Hööks…

7) Vi funderar på om någon vet hur tusan man blir av med den j-vla pälsen?? Den sitter som BERGET. De tips vi har fått hittills är B-vitamin (det får han), ljus (därav fönsterputsen, ni tror väl inte jag gör sånt om jag inte måste??) samt mer protein (verkar märkligt, men jaja). Några fler tips? Klippa känns inte direkt aktuellt i mars…

Nu ska vi sluta fundera och ta lite beslut. Hmmm…

Jag vill ha vår.

2xp9144186
(foto: Maria S)


Comments

Funderingar — No Comments

  1. Jaså sitter er päls som berget? Vår päls yr som snöflingor…och när man försöker sopa bort skiten så bara virvlar de retfullt omkring och lägger sig i hår, kläder och alla kroppsöppningar.

    Man måste ha grönt kort för distans ;-(

  2. nr 7. Rulla hästen i tjära, sen kommer pälsen försvinna, garanterat! I stora tofsar, dock kommer Mulle bli en nakenfis eftersom ALLT ramlar av *vet av erfarenhet*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *