Hästmässa och snö

Sladden är återfunnen! Seger!

I veckan har det varit Eurohorsemässa och Scandinaviumtävlingar, begreppet hästfest är ganska beskrivande faktiskt, hur tacky det än låter. Mulle hade sparat ihop till roliga saker på mässan, bland annat fick han ett nytt schabrak till sin nya hoppsadel, samt sadelgjord och matchande träns. Visst blev han tjusig?

bild000

bild004

Bara stiglädren kvar att fixa…

Idag har vi invigt den nya utrustningen i solskenet. Matte tyckte att man skulle gå ut i sommarhagen och knata runt i snön för att träna bakben. Mulle tyckte man skulle gå ut i sommarhagen och skena omkring i snön för att det är roligt. Kompromissen blev en taktande Mullehäst som bockade som besatt så fort han fick chansen. Det var obekvämt. Det blev inga bilder dock, det hade varit att kliva över gränsen från nära-döden-upplevelse till döden-upplevelse. Efteråt fick han skena runt i ridhuset en stund. En aning mer galopp än han egentligen är igång för, men det var mycket i den lilla kroppen som behövde komma ut idag, då får man bryta mot en regel eller två.


Comments

Hästmässa och snö — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *