Min häst är smartare än jag!

Inte nog med att djuret lyckades hiva av matte i tisdags, igår lurades han så vi travade nästan ett helt varv innan vi kom på oss. Högst osnyggt, på min ära, man får inte hålla på att lura matte sådär!

I tisdags var han lite knackig i foten, möjligen relaterat till språnget i avhivningen. Hältan var inte kvar på onsdagen såvitt jag kunde se, men han får ändå fem dagars Metacam för säkerhets skull. Det är fint att det finns mediciner som får hästen att tjuta av lycka, mer sånt!

bild035


Comments

Min häst är smartare än jag! — No Comments

  1. Nejdå, det gäller även småprickiga vilddjur. Eller vild och vild, ett litet skutt, det var mest matte som inte hängde med utan blev kvar i luften =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *