Återbesök

Nu har vi varit på återbesök, men nehej, foten var minsann inte ett dugg frisk. Typiskt!

Nu behandling och ytterligare tre veckors skritt. Klang och jubel.

Såhär går det för övrigt om man tänker att man ska röra lite på sin häst innan man åker till veterinären:
Ja,vi kom till vet. med en brunlätt, lycklig mullehäst…bild026

Det blev bara en dags boxvila den här gången, Mulle kampanjade aktivt bort allt annat genom att bocktackla väggen i sin lägenhet. Sammanfattningsvis kan man nos säga att han är lugnare i det här tillståndet, eller vad tror ni?

bild033

 

Sist men inte mins; granen har fått sätta livet till. Den har blivit lekt med, tuggad på, runtsläpad i hagen, kastad, kliven på och slutligen mestadels uppäten. Nu tror jag han har tröttnat på den, men det var helt klart ett värt koncept att testa på…

bild0251


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *