Busridning

Man kan sammanfatta dagen såhär; det är svårt att sitta kvar när hästen börjar bocka redan under framskrittningen! Dock blev jag inte skyldig någon tårta idag heller =D
Vi hade tänkt strunta i ridning idag och köra någon fegvariant, typ longering, men den orangea hopphästens matte lurade oss och rätt vad det var så busgalopperade vi runt i paddocken och övade rallysvängar. Lätt snöfall och en minusgrad gjorde inte direkt någon lugn och samlad! Mullehästen drabbades av hattifnattsjuka och det lilla hindret i mitten av paddocken fick veta att det levde. Dessutom fick vi passat på att öva på hoppläxan inför nästa träning på söndag (rulla på i högergalopp som går fort utan att välta).

Tack till den orangea hopphästen och hans matte, det är tur man har er att muntra upp en gammal sketen onsdag!

dsc004761


Comments

Busridning — 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *