Träning

Igår red vi dressyrträning. Det gick sådär, Mulle var på Mullehumör, på gott och ont. Mycket piggare idag än tidigare i veckan, skönt! Och mattes träningsvärk sen fredagen har väl kanske inte riktigt släppt än nej =P

Vi är dock nöjda, fick en ny rolig WE-övning att träna på (20m volt i mellangalopp-15m volt i arbetsgalopp-10m volt i samlad), Mulle kunde inte öka utan att vara överallt samtidigt, men samlingen gick fint! Vi började lite med piruetterna med, iaf åt vänster, åt höger kan vi fortfarande bara göra arbetspiruetter. Jag måste skaffa en vänsterskänkel!

Citat hopptränare angående fredagen:
“Ja, det är inte så himla lätt när han har ett ben åt höger, ett åt vänster, ett upp i taket och ett på väg ut genom dörren.”

Det är Mulle det!

p7213905


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *