Working Equitation

Idag har vi varit på Rogstorp och tränat WE igen, vår tredje träning. Dock inte den bästa!

Mulle var jättduktig på det mesta, vi lyckades döda kossan med en pinne (seger!), springa runt i en fålla (ok, inte särskilt snyggt, men vi kom runt) och bytena blev riktigt riktigt bra i dubbelslalomen. MEN, eftersom Mulle är Mulle så var han tvungen att hitta pååå något. Han vägrade gå på bron! Ingen är förvånad. Han HAR gått över den innan, vi har tillochmed bildbevis, men idag skulle han INTE. Alls. Inte en möjlighet. Skulle inte ens komma på tanken. Tre personer och ett ponnyekipage höll på i en halvtimme, jaga, leda, knuffa, dra, muta, men nej. Ska inte. Till slut fick vi lyft på en hov, det fick räcka. Vi får bygga en egen bro hemma!

Har en hel lastpall som nog går att stabilisera lite, sen ska han fan upp på den. Morr.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *